Távmunka

Szolgáltatások

Cégünk alkalmazottai a kezdetektől fogva távmunkában végzik el fejlesztési, tervezési feladataikat. Ebből adódóan nagy tapasztalattal rendelkezünk, tudjuk, mi kell az alkalmazottak hatékony munkájához, kommunikációjához.

Ha az Ön vállalkozása több székhellyel rendelkezik, de fontos ezen székhelyek együttműködése, akkor a mi alkalmazásaink Önnek készültek.

Ha az Ön vállalkozásában vannak otthonról dolgozók, akkor mi tudjuk, hogyan vonja be őket a munkába, ossza ki a feladatokat, hogyan értékelje őket.

Biztonság

Titkosítás

Programjaink jelszavas, és sms alapú azonosítást követően, az adatokat titkosított csatornán küldik, ezáltal kizárva az illetéktelen hozzáférést.

Mentések

Cége adatai biztonságban lesznek, hiszen a rendszeres mentésekről gondoskodunk, a mentéseket igény szerint elszállítjuk Önöknek.

Technológia

Alkalmazásaink nagy többsége internetes technológiákon (HTTP(S), XMPP, SMTP, HTML, XUL) alapul, ezáltal biztosítva a távmunka széleskörű alkalmazhatóságát.

Költséghatékonyság

Bizonyított, hogy a hagyományos munkakörök távmunkába szervezésével akár 30-50 százalékos költség megtakarítás érhető el az ingatlan-fenntartási költségeknél, illetve azzal, hogy egyes területeken eltérő a bérszínvonal. A távmunka előnyének tekinthető az is, hogy a dolgozók jobban meg tudják szervezni tevékenységüket és ez akár 60-70 százalékkal javíthatja a munka hatékonyságát.

Ellenőrzés

Véleményünk szerint nem az alkalmazottak jelenlétét kell ellenőrizni, hanem a munkájukat. Rendszereink a felhasználóknak feladatokat tűznek ki, az ellenőrzés ezen feladatok állapotának áttekintését jelenti. A díjazási rendszert ennek megfelelően lehet kialakítani, illetve a rendszerünkbe integrálni.

Add this
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!