Kisvállalkozások

Szolgáltatások

Számlázó és készletnyilvántartó program

Kis méretű cégek igényeit szem előtt tartva fejlesztjük számlázó és készletnyilvántartó programunkat.
A program egyaránt fut linux és windows alapú operációs rendszereken.
Telepítése és használata egyszerű, gyors: csak telepíti a programot és már használhatja is: nem kell az adatbázis szerver beállítással, különböző komponensek telepítésével bajlódnia.

Szoftverfejlesztés

Ekkora méretű cégnél már jelentős anyagi megtakarítás keletkezhet, ha egyedileg, a cég igényeinek megfelelően fejlesztjük ki az ügyviteli rendszert. A rendszer képes lesz a céggel együtt nőni, és szolgálni a legkülönbözőbb igényeket, kezdve a számlázástól és készletnyilvántartástól, a dokumentum kezelésen át az ügyfelek nyilvántartásáig.

Honlap

Kisvállalkozások számára javasoljuk az egyedi honlap fejlesztési szolgáltatásunkat, mellyel az Ön igényeinek megfelelő funkcionalitású honlapot hozunk létre. A honlap részei lehetnek: fórum, blog, képgaléria, webáruház, ügyfélkapu ezáltal Ön olcsón, hatékonyan tarthatja a kapcsolatot ügyfeleivel, üzleti partnereivel.

Linux, opensource migráció

Kisvállalkozásoknál különösen fontos, hogy a cég kiadásai ne a kiegészítő szoftverek (Operációs rendszer, irodai programok) licencének megfizetéséből származzanak, hanem a tényleges működés költségeiből. Ezért ebben a szektorban kiemelt fontosságú lehet a linux alapú informatikai környezet megvalósítása. Cégünk 2000 óta foglalkozik linux alapú desktop (asztali), és szerver rendszerekkel, ennek megfelelően, legalizációban, szoftverfejlesztésben és oktatásban is számíthat ránk.

Árak

Referenciák

Add this
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!